Aktuellt

"Lycka är att ta en paus
en alldeles egen stund

fri från måste o borde

Att stanna upp en sekund"

sommArvilAN

YINYOGA FÖR NYBÖRJARE

4 tillfällen av Yinyoga med lite mer guidning in i positionerna. Dessa tillfällen passar dig som kanske aldrig provat Yinyoga tidigare eller för dig som är ny men som vill få möjligheten att i lugn o ro, i en liten grupp hitta in i positionerna och olika varianter av dem.

Vi går igenom Yinyogans mest grundläggande positioner, hur man med hjälp av "props" (block, bolster, bälten & filtar) kan stötta upp kroppen för att få ut ännu mer av sin yogapraktik genom att vi hjälper kroppen att slappna av.

Rubrik 4

LUNCHYOGA PÅ FREDAGAR - 45 min

En klass där vi lugnt tar oss in i olika positioner som vi sedan stannar i under en lite längre tid. På detta sätt ger vi kroppen möjlighet att långsamt få mjukna och släppa på spänningar samtidigt som vi öppnar upp och skapar mer rörlighet i din kropp. Passar både dig som aldrig provat Yinyoga tidigare men även dig som är van utövare.

ÖPPET HUS 

Lördagen den 27 augusti mellan kl: 10-11.30 är du varmt välkommen till Studio Spegelblankt för att bekanta dig lite närmare med mig, studion och dess utbud. Vid 11.00 berättar jag om höstens klasser & event och du kan ställa frågor.

Det kommer finnas varm & kall dryck samt lite fika och även ett eller annat specialerbjudande.

Prova på klass 11.30 - 12.15

Vid 11.30 håller jag en Yogaklass så att du som ännu inte provat att yoga för mig får möjligheten att prova. 

Endast 8 platser på yogaklassen.

HÖSTENS EVENT

Hösten är väl verkligen en tid för stillhet, mys och reflektion och vad passar då bättre än att unna sig en härlig stund i studion tillsammans med andra men framför allt för sig själv. Varför inte passa på att boka in dig på något av höstens härliga event som är:

MJUKSTARTA HÖSTEN: Lördagen den 10 september kl 9 - ca 16.00

YOGA & FRUKOST: Lördagen den 8 oktober kl: 8.30 - ca 11.00

YOGA & BUBBELFredagen den 11 november kl: 17.30 - ca. 19.00

YOGA & GLÖGGMYS: Söndagen den 4 december kl: 16.00 - ca. 18.00

YOGA ONLINE

För dig som inte kan eller vill ta dig till studion för en yogaklass finns i höst möjligheten att yoga med mig online med förinspelade klasser som du kan ta del av precis när det passar dig.

Online erbjudandet kommer innehålla: Yinyoga, Restorative & Yoga Nidra klasser samt att jag även kommer spela in kortare sekvenser av Sensing yoga som du enkelt kan ta till om du t ex har problem med nacke, höfter/ländrygg, stress & oro.

Klicka här för att anmäla ditt intresse för ONLINE YOGAN (inte bindande utan bara en intresseanmälan)

DROP IN i mån av plats

Ev. lediga platser på Yinyoga & Nidra på onsdagar samt Återhämtningen på torsdagar släpps som Drop In platser. Redan nu finns några datum att boka in sig på om du vill.

KLIPPKORT
Det finns fortfarande möjlighet att köpa klippkort till Drop In platser, Lunchklasser samt enstaka klasser som publiceras löpande under hösten.