Aktuellt

"Lycka är att ta en paus
en alldeles egen stund

fri från måste o borde

Att stanna upp en sekund"

sommArvilAN

ÖPPET HUS

Lördagen den 10 december mellan kl: 10 - ca 12.30 är du varmt välkommen till Studio Spegelblankt för att bekanta dig lite närmare med mig, studion och dess utbud. Jag bjuder på glögg & pepparkakor och det kommer även att finnas specialerbjudanden på både julklappar och yogaklasser.

 

Kl 10-10.30 är du varmt välkommen att kika runt i studion och prata med mig samt köpa julklappar (om du klickar här ser du vilka härliga saker jag har tagit in), klippkort/presentkort eller om du vill teckna medlemskap eller boka in dig på workshopen Livskraft 2023 • Sätt din intention för 2023

 

Vid 10.30 berättar jag om Studions utbud, vad de olika yogaformerna innebär o hur de kan vara hjälpsamma för vårt välmående.

 

11.00 – 12.00 håller jag en gratis Prova på klass så att du som ännu inte yogat för mig får möjligheten att prova o känna efter hur denna lugna yogan känns för just dig.

Prova på klassen är nu fullbokad men skicka ett mail till: info@studiospegelblankt.com

om du vill sätta upp dig på reservlistan.
 

12.00 – ca 12.30 Ny möjlighet att ställa frågor, köpa julklappar eller yoga. 

 

Jag hoppas vi ses
Riktigt varmt välkommen

Åsa

LUNCHYIN PÅ FREDAGAR - 45 min - 11:45-12.30

Varmt välkommen på en lugn yinyoga mitt på dagen där vi tar oss in i några olika positioner som vi sedan stannar i under en lite längre tid. På detta sätt ger vi kroppen möjlighet att långsamt få mjukna och släppa på spänningar samtidigt som vi öppnar upp och skapar mer rörlighet i din kropp. En perfekt avslutning på vardagsveckan och en fin start på helgen.

Passar både dig som aldrig provat Yinyoga tidigare men även dig som är van utövare.

HÖSTENS EVENT

Hösten är väl verkligen en tid för stillhet, mys och reflektion och vad passar då bättre än att unna sig en härlig stund i studion tillsammans med andra men framför allt för sig själv. Varför inte passa på att boka in dig på något av höstens härliga event som är:

YOGA & GLÖGGMYS: Söndagen den 4 december kl: 16.00 - ca. 18.00

LIVSKRAFT • Sätt din intention för 2023: Onsdagen den 28 december kl: 9.00 - ca.12.00