top of page

Den främsta anledningen till att jag älskar att arbeta med de yogaformer jag gör är för att de är totalt prestationslösa. Det finns såklart en tanke om hur en position skall se ut men eftersom vi alla är så olika skapta kan positionerna se väldigt olika ut beroende på vem som utövar den. Men även din dagsform spelar in här. Detta gör att vi varje gång vi tar oss in i en position behöver känna in hur det känns i vår kropp just idag. En position som kändes fantastisk förra gången kan nästa gång upplevas som mer utmanande. Det är det som gör det hela så fint, att vi på så sätt ”tvingas” att känna efter hur det känns i kroppen istället för att fokusera på hur det ser ut. 

 

När vi utövar dessa yogaformer ger vi kroppen en möjlighet att lugnt & stilla släppa taget, släppa taget om spänningar i kroppen men även bli medveten om tankar och beteenden som inte gynnar oss längre och möjligheten att göra något åt dem. Du ger helt enkelt kroppen en förutsättning till att kunna få en aktiv återhämtning o vila för en stund.

 

En stund som kan ge dig flera goda effekter efteråt som t ex bättre sömn, ökat fokus, bli piggare, minskade spänningar i kroppen, mindre oro, bättre prestation vid träning & få mer energi…

yogAn

bottom of page