Livet är nu arm.jpg

livet är nu...

Som du ser på bilden bredvid så har jag t o m tatuerat in dessa ord på min arm som en ständig påminnelse om att livet pågår NU.

Ändå är jag den första att erkänna att det emellanåt är svårt att vara i nuet fullt ut. Men som allt vi övar på blir vi bättre. 

 

Därför har jag valt att erbjuda ett medlemskap i Studio Spegelblankt så att du vecka efter vecka aldrig behöver fundera på om du skall ge dig själv den där ovärderliga stunden av återhämtning eller inte, den där stunden som faktiskt kan vara avgörande för ditt välmående och som också hjälper dig att uppskatta och NÄRVARA i livet som pågår JUST NU

VILL DU TA ANSVAR FÖR DITT EGET VÄLMÅENDE OCH BLI MER HÅLLBAR SOM MÄNNISKA?
Då har du kommit rätt, varmt välkommen som medlem i Studio Spegelblankt 

Att bli medlem i Studio Spegelblankt är ett sätt att ta ansvar för ditt eget välbefinnande, det gör att du vecka efter vecka ger dig själv de allra bästa förutsättningar att vara och förbli hållbar som människa. Det gör att du orkar leva det liv som du önskar eftersom du fyller på med den ovärderliga återhämtning som vi så väl behöver men allt för lätt prioriterar bort i dagens samhälle.

 

Vill du bli medlem eller är nyfiken på att få veta mer så skicka ett mail genom att klicka här så återkommer jag med mer information.


Medlemskapet inkluderar:
• Garanterad plats på 1 yogaklass/vecka (du väljer själv dag vid tecknande av medlemskapet)
• Tillgång till förinspelade Yogaklasser & Yoga Nidras
• Förtur till event och specialklasser
• 2 medlemsevent/år

 

Medlemskapet är en prenumerationstjänst och du säkrar och behåller din plats på vald klass tills du säger upp ditt medlemskap, uppsägningstiden är 1 kalender månad i förväg.

Aktuellt erbjudande som gäller fram t o m 30 nov

Vid Månadsvis bet  1095 kr (ord.pris 1195 kr)

Vid halvårsvis bet 995 kr 

Vid årsvis bet 895 kr 

För mer info om klasserna & bokning klicka på knappen nedan.