top of page

yinyogA

Yin yoga är en lugn o vilsam yogaform, med stillsamma positioner som ofta utförs sittande och liggande. Vi kan ta hjälp av olika props såsom bolster, filtar och block för att stötta upp kroppen i de olika positionerna för att avlasta kroppen och göra det så behagligt som möjligt. I yin yogan vill vi komma åt att arbeta med vår bindväv, våra leder och ligament. Till skillnad från mer fysisk yoga och annan träning där vi i stället arbetar med våra muskler.

För att komma åt dessa delar på bästa möjliga sätt så stannar vi i positionerna mellan 3–5 min för att ge bindväven tid och möjlighet att långsamt och försiktigt släppa taget om de spänningar kroppen bär på. Genom att vi håller positionerna så pass länge ger vi även sinnet en möjlighet att vila och återhämta sig.

Så varmt välkommen att landa in i den form som är du idag….jag lovar att tryggt och varmt guida dig in i olika positioner och du känner in vad som känns bäst för dig utifrån din dagsform.
 

Hittar du inte inte en klass som passar dig utan hellre vill boka en privat klass eller tillsammans med en vän så hör av dig till mig så hittar vi en tid som passar.

bottom of page