top of page

återhämtning

”Din förmåga att vara kraftfull står i direkt relation till din förmåga att slappna av. Vi hyllar gärna prestation, men för att generera kraft måste vi också bli duktiga på att ge oss själva vila”

Återhämtning betyder att hämta tillbaka, hur ofta hämtar du tillbaka dig själv? Känner du att du har en bra balans mellan aktivitet och vila/återhämtning?

 

För att orka och för hålla i längden så tror jag att vi alla behöver bjuda in lite mer långsamhet o stillhet i våra liv. Liv som i dag levs i ett allt snabbare tempo än vad våra sinnen men också kroppar är skapta för.  Förr i tiden hade vi naturligt inbyggda pauser i våra liv. Affärerna stängde klockan sex, man skrev brev och fick vänta på svar. Ville man få tag på någon så var det den fasta telefonen som gällde. Idag är vi mer eller mindre ständigt uppkopplade och nåbara och även om vi mot förmodan stänger av för en stund så får vi svårare o svårare att koppla av helt o hållet. Nästan som om vi har glömt hur vi gör för att koppla av. Vi tror att vi återhämtar oss o vilar när vi lägger oss i soffan och kollar Netflix eller skrollar på telefonen men hjärnan får  bearbeta intryck även då.  Så handen på hjärtat hur ofta tillåter du dig att göra ingenting…

 

Det är här jag hoppas få komma in i ditt liv och faktiskt på riktigt hjälpa dig att göra skillnad för ditt mående och för att ge dig möjligheten att bli hållbar. Genom att erbjuda ett flertal metoder & verktyg så kan jag hjälpa dig att hitta tillbaka till vilken form av återhämtning som kan hjälpa dig i din vardag att inte bara må bättre utan faktiskt också prestera bättre, bli mer närvarande, sova bättre och få mer energi.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just dig eller om du har frågor så kontakta mig gärna.

IMG_9867.jpg
bottom of page